Tietoa hoitolasta

 
MAALAISLOMA LEMMIKILLESI!
Elämänlangan tilan pieni ja viihtyisä eläinhoitola tarjoaa täysihoitoa lemmikkieläimille (koirat, kissat, jyrsijät) esimerkiksi omistajan loman ajan. Eläinhoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella (4-tie) kauniissa maalaismaisemassa peltojen keskellä. Lemmikeille on tarjolla hoitojakso perinteisessä maatilan pihapiirissä kotieläimineen. 

Eläimet majoittuvat tilan pihassa sijaitsevassa peruskorjatussa navetassa, jossa on tilavat ja valoisat häkit. (jokainen lemmikki majoittuu omaan häkkiinsä, mutta saman perheen koirat (tai kissat) voivat kuitenkin olla yhdessä jos tulevat toimeen keskenään) Tällä hetkellä käytössä on koirille 6 häkkiä (yksi niistä vain kääpiökokoisille) ja kissoille 3 häkkiä, osassa koirien häkeissä myös lattialämmitys. Koirille on myös tilava hiekkapohjainen ulkotarha, jossa ulkoillaan vuorotellen päivän aikana. Kissojen häkit ovat korkeat ja sisustettu erilaisilla tasoilla ja raapimatolpilla. Kissojen häkeistä voi myös ikkunasta katsella tilan pihapiirin tapahtumia.

* Koirien ja kissojen täytyy olla asianmukaisesti rokotettuja sekä madotettuja, otathan rokotustodistuksen mukaan hoitoon tullessa!

* Hoitojaksosta tehdään myös aina sopimus.

HUOM: Voit pyytää hoitosopimuksen sähköpostilla etukäteen täytettäväksi!

* Koiran/kissan on hyvä olla myös vakuutettu mahdollisen karkaamisen vuoksi, hoitola ei ole vastuussa jos koira/kissa pääsee karkaamaan esim. lenkkeillessä/tarhasta ja mahdollisesti aiheuttaa vahinkoa itselleen tai ulkopuolisille. Hoitola ei myöskään vastaa jos lemmikki satuttaa itsensä esim. tarhan/häkkien rakenteisiin.

HUOMHUOM: Ethän päästä koiraasi irti pihaan tullessanne, pihalla voi olla omia tai muita hoitokoiria vapaana, meillä on myös lampaita/vuohia/kanoja, jotka ulkoilevat pihapiirissä ympäri vuoden. Portista löytyy puhelinnumero johon soittaa, jos ketään ei näy pihalla.

* AUKIOLOAJAT:

VAIN SOPIMUKSESTA, PIDÄTHÄN SIIS SOVITUISTA AIKATAULUISTA KIINNI, EN PÄIVYSTÄ KOKOAJAN KOTONA. Mahdollisista aikamuutoksista tulee ilmoittaa ajoissa puhelimitse. ETHÄN MYÖSKÄÄN TULE PIHAAN/SISÄLLE ILMAN LUPAA. 

* ILMOITATHAN MYÖS AJOISSA JOS ET JOSTAIN SYYSTÄ TUOKKAAN LEMMIKKIÄSI HOITOON!

* SIJAINTI: Konginkangas 4km (5min), Äänekoski 19km (15min), Jyväskylä 60km (50min), Viitasaari 40km (30min).