Tietoa turvakoti-toiminnasta

Elämänlangan tila tarjoaa turvakodin kodittomille, sekä kodinvaihtajaeläimille elämäntilanteessa jossa joudutaan luopumaan lemmikistä. Turvakodin tarkoituksena on löytää eläimelle pysyvä ja hyvä loppuelämän koti.

Huom: emme voi vastaanottaa koiria jotka käyttäytyvät aggressiivisesti ihmistä kohtaan, tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä ongelmakoirakouluttajaan.* 

Myös pienet tuotantoeläimet ovat tervetulleita, esim. lampaat, vuohet, ponit, kanat, ankat… 

Luovutusmaksu: (kattaa osan eläimen eläinlääkäri-, hoito-, ruoka-, tarvikekuluista)

  • Pienyrsijät 10 eur/eläin (kanit 20 eur/kani)
  • Kissat 60 eur/kissa (kaksi kissaa samasta perheestä 80eur)
  • Koirat 80 eur/koira 
  • Muut sopimuksen mukaan

* Hakumahdollisuus Äänekosken alue: 0,42cent/km

* Luovutuksesta turvakodille tehdään kirjallinen sopimus, annathan lisäksi lemmikkisi mukana mahdolliset rekisteripaperit/rokotustodistukset/eläinlääkärin todistuksen tms.

*Otan myös jatkuvasti lahjoituksena vastaan kuivaruokaa/märkäruokaa, puruluita/nameja, leluja, kissanhiekkaa, myös ehjät häkit/verkot ym. tulevat tarpeeseen! Lisäksi vanhat pyyhkeet, matot ja esim.peitot käyvät alusiksi eläimille*

*TOIMIN MYÖS YHTEISTYÖSSÄ ÄÄNEKOSKELLA SIJAITSEVAN HISKINMÄEN ELÄINSAIRAALAN KANSSA. www.hiskinmaki.fi TOIMINTAAMME VOI TUKEA MYÖS ESIMERKIKSI OSTAMALLA LAHJAKORTIN ELÄINSAIRAALAAN...eläinsairaalassa tehdään mm.sterilaatiot tilamme kodittomille kissoille...kiitos!