Kotia vailla olevat eläimet

*Nämä eläimet ovat vailla rakastavaa ja pysyvää kotia josta ei puutu huolenpitoa.

Jos kiinnostuit jostakin eläimestä, ota yhteyttä ja tule katsomaan!*

Puh. 040-0992 119, sannaohvo@hotmail.com

HUOMIOITAVAA: En varaile eläimiä pitkiksi ajoiksi, enkä myy osamaksulla. En myöskään pysty kuljettamaan eläimiä uuteen kotiin. Huomioithan myös että en vastaa nimettömiin whatsapp tai tekstiviestitiedusteluihin, soita jos olet kiinnostunut jostain kodittomasta eläimestä tai laita kattava sähköpostiviesti / yv viesti.

TÄRKEÄÄ: Ymmärräthän että yleensä turva/löytöeläinkodin eläinten taustoja tai terveyshistoriaa ei tunneta, joten mahdollisiin ongelmiin uudessa kodissa on omistajan varauduttava (koirilla saattaa olla esim. eroahdistusta ja muita käytösongelmia, kissat ovat usein arkoja, koska suurin osa on pyydystetty luonnosta) ja paneuduttava niiden ratkaisemiseen.

HUOMIOITHAN myös että löytökissoilla on usein esim. kissojen yleisiä virustauteja, joten vaikka ne olisivat rokotettuja täältä lähtiessään, voivat ne toimia taudin kantajina. Onhan siis mahdollinen oma kissasi/kissat rokotettuja ennenkuin otat kauttamme kissan! Silti tautiriski on AINA olemassa, viruskantoja on erilaisia, joten aina rokotuskaan ei suojaa tartunnalta. Emme siis vastaa tai ole korvausvelvollisia jos kauttamme otettu eläin sairastuttaa jo kotona olevia muita lemmikkejä. (tai kauttamme otettu lemmikki sairastuu itse, joskus stressi ja muutokset saattavat laukaista jonkun taudin joka ollut piilevänä) 

Luovutushinnat: (Hinnat sisältävät alv.24%)

  • Jyrsijät 20-40 eur/eläin (koosta riippuen, pienjyrsijät 20eur, kanit 40eur)
  • Kissat: Jokaisen kissan lähtöhinta on 50eur madotettuna ja lisäksi tehtyjen operaatioiden hinta päälle (hinta myös riippuu siitä onko kissa rokotettu tai operoitu täällä vai jollain klinikalla) Myös jos kissa on jo esim.kastroitu tai steriloitu valmiiksi tänne tullessaan, on sen hinta sitten tuon pennun hinnan verran eli 75eur. 

*Pennut (leikkaamattomat) 75 -100eur / kissa madotettuna + rokotettu kolmoisrokotteella ensimmäisen kerran

*Kollit (kastroidut)             100 eur/kissa madotettuna + kastroituna ja rokotettuna kerran kolmois-sekä rabiesrokotteella 

*Nartut (steriloidut)           150-170 eur / kissa madotettuna + steriloituna ja rokotettuna kerran kolmois-sekä rabiesrokotteella

  • Koirat alkaen         300 eur + tehtyjen toimenpiteiden hinta päälle
  • Muut sopimuksen mukaan

 

KOTIA VAILLA:

11.1.2019: Hemppu löytökolli etsii kotia! Hempun perään ei olla kyselty, joten nyt voisi se uuteen kotiin muutto alkaa... Hemppu kastroitiin, rokotettiin ja matokuurikin syötiin...Hempun hampaita tarkastellessa huomattiin että tapeltu on ja ainakin yksi alakulmahammas pitäisi poistattaa jossain vaiheessa kunhan se uusi koti on löytynyt...tämä siis tiedoksi kiinnostuneille... Hemppu on muutoinkin kovia kokenut, oli nälkiintynyt sekä palelluttanut korviaan ja tassujaan. Muutoinkin selkeästi menettänyt luottoaan ihmisiin, mutta pikkuhiljaa taas opitaan ja muistellaan ettei ihmistä tarvitse pelätä... Varovainen on edelleen mutta nyt jo tykkää rapsutuksista. Hemppu toivoisi siis rauhallista aikuiskotia. Hempun iäksi on arvioitu 3-5v. Hemppu on toki myös sisäsiisti. Luovutusmaksu 100€.

8.1.2019: Vellu-kolli vailla kotia! Vellu on hieman varovainen kissapoika (n.2-3v?) joka tarvitsisi rauhallisen uuden kodin. (Vellu on lähtöisin kissapopulaatiosta) Vellu on kiltti ja on tosi hyvin antanut hoitaa jalan puremavammaa joka hällä oli tullessaan. Nyt on jalka parantunut, sekä kissa kastroitu, rokotettu ja madotettu, joten olisi valmis uuteen kotiin...Vellu on myös sisäsiisti. Elellyt isossa kissalaumassa, joten kaveri olisi mukava olla uudessa kodissa. Tottunut myös isoon koiraan. Väriltään Vellu on kaunis harmaa/valkoinen. Vellun luovutushinta on 120€.