Kotia vailla olevat eläimet

*Nämä eläimet ovat vailla rakastavaa ja pysyvää kotia josta ei puutu huolenpitoa.

Jos kiinnostuit jostakin eläimestä, ota yhteyttä ja tule katsomaan!*

Puh. 040-0992 119

HUOMIOITAVAA: En varaile eläimiä pitkiksi ajoiksi, enkä myy osamaksulla. En myöskään pysty kuljettamaan eläimiä uuteen kotiin.

TÄRKEÄÄ: Ymmärräthän että yleensä turva/löytöeläinkodin eläinten taustoja tai terveyshistoriaa ei tunneta, joten mahdollisiin ongelmiin uudessa kodissa on omistajan varauduttava (koirilla saattaa olla esim. eroahdistusta ja muita käytösongelmia, kissat ovat usein arkoja, koska suurin osa on pyydystetty luonnosta) ja paneuduttava niiden ratkaisemiseen.

HUOMIOITHAN myös että löytökissoilla voi olla piilevänä esim. kissojen yleisiä virustauteja, joten vaikka ne olisivat rokotettuja täältä lähtiessään, voivat ne toimia taudin kantajina. Onhan siis mahdollinen oma kissasi/kissat rokotettuja ennenkuin otat kauttamme kissan!!

Kaikissa ongelmatilanteissa otathan rohkeasti yhteyttä!

Luovutushinnat:

  • Jyrsijät 20-40 eur/eläin (koosta riippuen)
  • Kissat: 

Pennut (leikkaamattomat) 100 eur / kissa

Kollit (kastroidut)             110 eur/kissa

Nartut (steriloidut)          120 eur / kissa 

  • Koirat alkaen         200 eur
  • Muut sopimuksen mukaan

 

KOTIA VAILLA:

 

14.12.2017: Todella isokokoinen kokomusta löytökolli "Matti" vailla uutta kotia, on ihmisrakas, seuraa ja huomiota kaipaava kissa. Tosi kiltti myös. Näyttäisi tulevan hyvin toimeen niin toisten kissojen kuin koirienkin kanssa. On kastroitu/rokotettu/madotettu sekä tietysti sisäsiisti. hp.110€

27.11.2017: KANIemo ja sen kolme poikasta. Jonkinlaisia pieniä sekoituksia (leijonanharjas/hermeliini/kääpiöluppa tulee itselle mieleen) Emo n.2-3vuotias. Poikaset syntyneet heinäkuussa 2017, eli nyt n.4kk ikäisiä, naaras ja kaksi urosta. Hp.40€/kpl. (Huom: myydään mieluiten eri koteihin, emo ei tule poikasten kanssa enää toimeen kun on ollut erotettuna niistä jo jonkin aikaa, pojat voin myydä yhdessä samaankin kotiin, mutta takuita en anna tulevatko enää aikuisina toimeen keskenään)

25.11.2017: Kaunis valkokilppari naaraskissa Salama vailla loppuelämän kotia. Salama on n.10-vuotias, kiltti ja seurallinen, mutta omaa tahtoakin löytyy ja jos rapsuttelija ei älyä lopettaa ajoissa, voi se saada hellän näykkäisyn käteensä merkiksi että nyt riittää...Salama on tullut tänne pentujensa kanssa, jotka ovat nyt jo uusissa kodeissa ja Salama hoitaa tällä hetkellä löytöpentuja toimien niiden sijaisemona. Salama onkin hyvin äidillinen ja huolehtiva kissa. Salama etsii kotia jossa saisi olla ainoana kissana, muut aikuiset kissat ei niin ole sen mieleen, mutta toki voi muuttaa esim. yhden hoitamansa pennun kanssa? Salama on myös ulkoillut vapaasti koko elämänsä, joten metsästystaitoa löytyy... Salama on sisäsiisti, steriloitu, rokotettu ja madotettu. hp.120€.