Kotia vailla olevat eläimet

*Nämä eläimet ovat vailla rakastavaa ja pysyvää kotia josta ei puutu huolenpitoa.

Jos kiinnostuit jostakin eläimestä, ota yhteyttä ja tule katsomaan!*

Puh. 040-0992 119, sannaohvo@hotmail.com

HUOMIOITAVAA: En varaile eläimiä pitkiksi ajoiksi, enkä myy osamaksulla. En myöskään pysty kuljettamaan eläimiä uuteen kotiin. Huomioithan myös että en vastaa nimettömiin whatsapp tai tekstiviestitiedusteluihin, soita jos olet kiinnostunut jostain kodittomasta eläimestä tai laita kattava sähköpostiviesti.

TÄRKEÄÄ: Ymmärräthän että yleensä turva/löytöeläinkodin eläinten taustoja tai terveyshistoriaa ei tunneta, joten mahdollisiin ongelmiin uudessa kodissa on omistajan varauduttava (koirilla saattaa olla esim. eroahdistusta ja muita käytösongelmia, kissat ovat usein arkoja, koska suurin osa on pyydystetty luonnosta) ja paneuduttava niiden ratkaisemiseen.

HUOMIOITHAN myös että löytökissoilla on usein esim. kissojen yleisiä virustauteja, joten vaikka ne olisivat rokotettuja täältä lähtiessään, voivat ne toimia taudin kantajina. Onhan siis mahdollinen oma kissasi/kissat rokotettuja ennenkuin otat kauttamme kissan! Silti tautiriski on AINA olemassa, viruskantoja on erilaisia, joten aina rokotuskaan ei suojaa tartunnalta. Emme siis vastaa tai ole korvausvelvollisia jos kauttamme otettu eläin sairastuttaa jo kotona olevia muita lemmikkejä. (tai kauttamme otettu lemmikki sairastuu itse, joskus stressi ja muutokset saattavat laukaista jonkun taudin joka ollut piilevänä) 

Luovutushinnat: (Hinnat sisältävät alv.24%)

 

  • Jyrsijät 20-40 eur/eläin (koosta riippuen, pienjyrsijät 20eur, kanit 40eur)
  • Kissat: 

*Pennut (leikkaamattomat) alkaen 150eur / kissa madotettuna + rokotettuna kolmoisrokotteella ensimmäisen kerran

*Kollit (kastroidut)             alkaen 150 eur/kissa madotettuna + kastroituna ja rokotettuna kerran kolmoisrokotteella sekä rabiesrokotteella

*Nartut (steriloidut)           alkaen 180 eur / kissa madotettuna + steriloituna ja rokotettuna kerran kolmoisrokotteella sekä rabiesrokotteella

  • Koirat alkaen         300 eur + tehtyjen toimenpiteiden hinta päälle
  • Muut sopimuksen mukaan

 

KOTIA VAILLA:

 

Kysy soittamalla, saat ajankohtaisimman tiedon: 0400992119!