Kotia vailla olevat eläimet

*Nämä eläimet ovat vailla rakastavaa ja pysyvää kotia josta ei puutu huolenpitoa.

Jos kiinnostuit jostakin eläimestä, ota yhteyttä ja tule katsomaan!*

Puh. 040-0992 119

HUOMIOITAVAA: En varaile eläimiä pitkiksi ajoiksi, enkä myy osamaksulla. En myöskään pysty kuljettamaan eläimiä uuteen kotiin.

TÄRKEÄÄ: Ymmärräthän että yleensä turva/löytöeläinkodin eläinten taustoja tai terveyshistoriaa ei tunneta, joten mahdollisiin ongelmiin uudessa kodissa on omistajan varauduttava (koirilla saattaa olla esim. eroahdistusta ja muita käytösongelmia, kissat ovat usein arkoja, koska suurin osa on pyydystetty luonnosta) ja paneuduttava niiden ratkaisemiseen.

HUOMIOITHAN myös että löytökissoilla voi olla piilevänä esim. kissojen yleisiä virustauteja, joten vaikka ne olisivat rokotettuja täältä lähtiessään, voivat ne toimia taudin kantajina. Onhan siis mahdollinen oma kissasi/kissat rokotettuja ennenkuin otat kauttamme kissan!!

Kaikissa ongelmatilanteissa otathan rohkeasti yhteyttä!

Luovutushinnat:

  • Jyrsijät 20-40 eur/eläin (koosta riippuen)
  • Kissat: 

Pennut (leikkaamattomat) 100 eur / kissa

Kollit (kastroidut)             110 eur/kissa

Nartut (steriloidut)          120 eur / kissa 

  • Koirat alkaen         200 eur
  • Muut sopimuksen mukaan

 

KOTIA VAILLA:

1.10.2017: Kaunis ja pikkuinen (alle 3kg) HELMI-emokissa myös vailla omaa perhettä. Helmi on n.2vuotias. Helmin pennut alkavat olla luovutusikäisiä, joten nyt olisi myös mamman aika saada se oma koti...miksei myös esim.yhden pentunsa kanssa? Helmi on ns.normaali kissa, eli tullut perheestä, joten on täysin tottunut ihmisiin ja tykkääkin kovasti silityksistä ja huomiosta. (myös lapset ok) Helmi on puolipitkäkarvainen, mutta turkki on onneksi helppohoitoinen, eikä kovin takkuunnu. Helmi on juuri steriloitu ja rokotukset saa lähiaikoina, on myös madotettu useampaan kertaan. Osaa tietysti myös käyttää hiekkalaatikkoa. Koiriin ei ole tottunut, mutta en usko että kiltin koiran kanssa tulisi uudessa kodissa ongelmia... Helmin luovutushinta on 120eur.

22.9.2017: Kaksi naaraskissanpentua (Helmin pennut, luovutusiässä 2.10.17) vailla kotia. Kauniit valkokilpparin väriset neidit, leikkisiä ja uteliaita, eivät kuitenkaan sylikissoja vielä. Madotettu ja rokotetaan vielä ennen luovutusta. hp. 100eur/kpl. 

22.9.2017: Kaksi kolmevuotiasta naaraskissaa Iines ja Minni (sisarukset) vailla yhteistä kotia, tosi seurallisia ja kilttejä, mutta myös touhukkaita ja leikkisiä. Elelleet sisäkissoina. Tottuneet myös lapsiin ja kilttiin kissaystävälliseen koiraan. On steriloitu, rokotettu ja madotettu, ovat tietysti täysin sisäsiistejä myös. Hp.200eur/yht.