Kissat: Hiirikannan pitää kurissa maatiaiskissa Kippu-katti (asuu pääasiassa ulkona) Kippu on syntynyt keväällä 2008. Löytökissat Lilli "Killikki" neiti ja pikkuinen Kikkuri-kolli ovat sisäkissoina. Killi on syntynyt elokuussa 2014 ja Kikkuri kesäkuussa 2015. 

Kanit: Navetassa sulostuttavat Pörrö ja Nappi leijonanharjaskanit. Pupuset ovat molemmat uroksia ja syntyneet keväällä 2011.

Uutena tulokkaana ilahduttaa ranskanluppa neiti Nokkonen, joka on syntynyt 3.6.2016.

Venäjänkääpiöhamsteri talvikot: Meillä on keväällä 2016 syntyneet talvikot uros (safiiri-väritys) ja naaras (helmiäinen-väritys) Näillä on tarkoitus teettää ainakin yhdet poikaset.

Kanat: Munientuotannosta vastaa pieni kanalaumamme. Rotuina sekalaisessa seurakunnassa on ilmajokinen maatiaiskana, alhon maatiaiskanat, hy-line brownit, sekä muutama sekoitusmaatiaiskana ja muutama silkkikana. Johdossa häärii ilmajokinen maatiaiskukko. Kasvatan joka kevät ja kesä joukon tipuja hautomakoneen avulla. Välillä myös kanat innostuvat hautomaan, joten tipuja riittää välillä myyntiinkin saakka. Porukan koko on n.20 kanaa+kukot.

Ankat: Kanojen kanssa vaappuu neljä ankkaamme, 1 uros ja 3 naarasta. Ankat ovat kuoriutuneet vappuna 2016.