ELÄINTEN TURVAKOTI


Tietoa turvakoti toiminnasta:

*Elämänlangan tila tarjoaa turvakodin kodittomille, sekä kodinvaihtajaeläimille elämäntilanteessa jossa joudutaan luopumaan lemmikistä. Turvakodin tarkoituksena on löytää eläimelle pysyvä ja hyvä loppuelämän koti.

*Huom: emme voi vastaanottaa koiria jotka käyttäytyvät aggressiivisesti ihmistä kohtaan, tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä ongelmakoirakouluttajaan.

*Myös pienet tuotantoeläimet ovat tervetulleita, esim. lampaat, vuohet, ponit, kanat, ankat...

* Hakumahdollisuus on Äänekosken alueelta, muualta tapauskohtaisesti, kysy rohkeasti!

* Luovutuksesta turvakodille tehdään kirjallinen sopimus, annathan lisäksi lemmikkisi mukana mahdolliset rekisteripaperit/rokotustodistukset/eläinlääkärin todistuksen tms.

*Otan myös jatkuvasti lahjoituksena vastaan kuivaruokaa/märkäruokaa, puruluita/nameja, leluja, kissanhiekkaa, myös ehjät häkit/verkot ym. tulevat tarpeeseen! Lisäksi vanhat pyyhkeet, pienet matot ja esim.peitot käyvät alusiksi eläimille*

*TOIMIN MYÖS YHTEISTYÖSSÄ ÄÄNEKOSKELLA SIJAITSEVAN HISKINMÄEN ELÄINSAIRAALAN KANSSA. www.hiskinmaki.fi TOIMINTAAMME VOI TUKEA MYÖS ESIMERKIKSI OSTAMALLA LAHJAKORTIN ELÄINSAIRAALAAN...eläinsairaalassa tehdään mm.sterilaatiot tilamme kodittomille kissoille...kiitos!